Menu

OkDo Building Maintenance is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de herstelling van collectieve gebouwen, dat in heel België (Vlaanderen, Brussel, Wallonië) actief is.
We bieden jou een volledige dienstverlening die uitgevoerd wordt door ervaren teams op het vlak van onderhoud: het onderhoud van de verwarming, het vervangen van gebroken ramen, het ontstoppen van leidingen,... Als gerenommeerd bedrijf verdedigen we essentiële waarden in het uitvoeren van onze werken.

Waarden die OkDo Building Maintenance hoog in het vaandel draagt

Bij het aangaan van elke nieuwe samenwerking maakt OkDo Building Maintenance er een erezaak van om de verschillende waarden na te leven:

 • Een innovatief bedrijf
  We streven ernaar om jou de allerlaatste technologieën inzake onderhoud te bieden, wat betekent dat we steeds onze ogen en oren open houden om performante systemen te vinden waarvan jij onmiddellijk kan genieten.
 • Teamwerk
  Onze drijvende kracht: een verrijkende samenwerking tussen de verschillende, ervaren vakmensen (vakman die de tegelwerken uitvoert, schilder, glasplaatser, loodgieter, ...).
 • Garantie op kwalitatief hoogstaand werk  
  Voor elk project kan u bij één contactpersoon terecht, die het overzicht over de volledige werken houdt. Deze ervaren gesprekspartner waakt over het beheer en de kwaliteit van de interventies ter plaatse.
 • Een bedrijf dat op verantwoorde wijze werkt
  We willen graag zo transparant mogelijk werken ten overstaan van onze klanten. Daarom wordt er na elke interventie ter plaatse een verslag opgemaakt dat aan de eigenaar van het gebouw wordt bezorgd. Indien er moeilijkheden optreden tijdens de onderhoudswerken, dan nemen wij onze verantwoordelijkheid en stellen we alles in het werk om een gepaste oplossing te vinden.
 • Een tevreden klant
  Als klant van OkDo Building Maintenance sta jij helemaal centraal in alles wat we doen. We luisteren naar jouw wensen en blijven via e-mail, telefonisch of via het online contactformulier bereikbaar.
 • Bijzondere aandacht voor het milieu
  Ons bedrijf kent een sterke groei maar bij alles wat we doen passen we steeds de nieuwste, meest milieuvriendelijke technologieën toe. Deze milieubewuste benadering houden we steeds in het achterhoofd bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden ter plaatse, maar ook in de algemene bedrijfsorganisatie.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte !

Heb je interesse in de diensten van OkDo Building Maintenance voor het onderhoud van jouw gebouw? Wij staan ter beschikking om al jouw vragen te beantwoorden of bezorgen je graag een gratis prijsofferte! Neem telefonisch of aan de hand van het onlineformulier contact op met ons dynamisch team.