Menu

Detecteren van lekken

Lekdetektie bij OkDo Building Maintenance

OkDo Detect is een dienstverlening van OkDo Integrated Building Solutions, een groep die gespecialiseerd is in de renovatie en bouw van gebouwen. Onze experts op het vlak van lekdetectie staan overal in België tot uw dienst. Hoe ernstig het probleem ook, wij komen zo snel mogelijk ter plaatse!

Interventies om waterlekken op te sporen: onze troeven

OkDo Detect biedt een snelle en efficiënte lekdetectieservice. Ontdek de troeven:

  • Onderzoek van de lekken, dat in alle configuraties kan worden toegepast. Of er nu een lek is in een verwarmingsleiding, in de aan- of afvoerleiding van de sanitaire voorzieningen, in een regenwaterafvoer, onze detectietechnieken leveren een diagnose zonder schade aan de woning aan te hoeven brengen.
  • Snel en flexibel. We garanderen snelle interventies zodat bijkomende ongemakken zoveel mogelijk vermeden worden. Met ons modern en performant materiaal zorgen we voor precies werk dat helemaal volgens de regels van de kunst wordt opgeleverd.
  • Aangepaste, correcte prijzen. Bovendien bieden we concurrentiële prijzen en oplossingen op maat. Dankzij onze ervaring en vakbekwaamheid voldoen we aan de vereisten van verzekeringsmaatschappijen, syndici, aannemers, installateurs of particulieren.

Van het opsporen van schade tot renovatie na waterschade

Onze interventieteams doen meer dan enkel lekken detecteren We voeren ook de vereiste herstellingswerken uit om te voorkomen dat lekken bijkomende schade veroorzaken.

U kan overigens vervolgens beroep doen op OkDo Building Maintenance voor een eventuele renovatie. Na de detectiefase en het herstellen van de oorzaken van de schade, blijven we tot uw dienst om uw woning te herstellen. Wij herstellen de gevolgen van waterschade. Deze service maakt het mogelijk om snel en efficiënt te handelen, maar ook om meerdere verplaatsingen en overbodige, bijkomende kosten te vermijden.

Innovatieve technieken om lekken te herstellen

OkDo beschikt over de meest innovatieve technieken op het vlak van lekdetectie :

  • colorimetrie;
  • thermografie;
  • akoestiek;
  • cartografie;
  • rioolcamera;
  • endoscopie.  

Wij maken een gedetailleerd en duidelijk verslag dat geïllustreerd wordt met tal van foto's zodat jouw verzekeringsmaatschappij snel de situatie kan inschatten op basis van heldere conclusies.

Nationaal renovatie- en bouwnetwerk

OkDo Detect is een dienstverlening van de groep OkDO Integrated Building Solutions. Dit is een nationaal netwerk dat actief is in de bouwsector. Wij verzorgen de coördinatie van renovatiewerken, algemene aannemingswerken en het onderhoud van gebouwen.

U wenst bijkomende informatie over OkDo Detect? U zou dringend een lekdetectie willen laten uitvoeren ?

U wilt graag bijkomende inlichtingen? Of u wenst beroep te doen op onze diensten? Aarzel dan niet om telefonisch of via het online contactformulier contact met ons op te nemen! We behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

 
 
 
 
Help
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)