Menu

OkDo Building Maintenance vormt de ideale partner voor het onderhoud van gebouwen en complexen in heel België. Ons bedrijf werd opgericht door specialisten op het vlak van bouw, renovatie en het onderhoud van infrastructuren. We streven ernaar een volledige service te bieden aan de beheerders en eigenaars van gebouwen. Eén contactpersoon zorgt voor de opvolging van jouw dossier en waakt over de planning en de efficiënte uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden. 

Onze aanpak op het vlak van onderhoud van gebouwen

Het onderhoud van grote gebouwen kan al snel een veeleisende, moeilijk te managen opdracht blijken voor eigenaars. De organisatie van de terugkerende onderhoudswerkzaamheden (onderhoud van de verwarmingsreservoirs, van de airconditioning, opfrissen van de geverfde oppervlaktes, ...) vraagt heel wat tijd en energie, maar daar bovenop moet jij als eigenaar kunnen rekenen op de betrouwbaarheid van de verschillende vakmensen die de technische taken verzorgen. Onderhoudswerken vergen een strikte en aandachtige opvolging. Enkel op die manier wordt jouw gebouw steeds correct onderhouden.
Op basis van deze vaststelling werd OkDo Building Maintenance in het leven geroepen door enkele gedreven ondernemers die dit vakgebied door en door kennen en die ervaring hebben in alle vereiste technieken voor het onderhoud van jouw gebouw.

Door OkDo Building Maintenance voorgestelde oplossingen

Ons onderhoudsbedrijf verricht interventies in tal van vakgebieden: van het opfrissen van de verfwerken over het herstellen van betegeling en het onderhoud van de verwarming tot het ontstoppen van de leidingen. Voor elk type werken stellen we jou een snelle en efficiënte oplossing voor die aan jouw wensen en vereisten is aangepast.

Troeven van OkDo Building Maintenance

OkDo Building Maintenance is dankzij de vele troeven waarop het bedrijf kan bogen, een referentie op het vlak van het onderhoud van collectieve gebouwen.

 • Een gegarandeerd serviceniveau
  Als bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoudswerken, bieden we je werkzaamheden die worden uitgevoerd door een expert en waken we over een constante kwaliteit van onze dienstverlening gedurende de hele samenwerking.
 • Optimalisatie van de interventies afhankelijk van de dringendheid
  OkDo Building Maintenance zorgt voor een zorgvuldige planning van de werkzaamheden die op regelmatige basis moeten worden uitgevoerd. Daarnaast blijven we uiteraard ook ter beschikking voor noodgevallen (lekken in de leidingen met wateroverlast tot gevolg, verwarmingsproblemen in putje winter, ...). Onze teams van professionals reageren snel zodat het probleem snel wordt opgelost.
 • Eenvoudige administratieve verwerking en een aangepaste facturatie
  Eén contactpersoon zorgt ervoor dat de administratie die aan jouw werf gekoppeld is (verslag, facturen) gecentraliseerd wordt en staat in voor het volledige beheer van het onderhoud van jouw gebouw (organisatie van de interventies ter plaatse). Wil je de facturen op maandelijkse basis ontvangen? Of driemaandelijks? Geen enkel probleem, wij passen ons beheer aan in overeenstemming met jouw voorkeuren!
 • Regelmatig verslag van de activiteiten
  OkDo Building Maintenance vindt het zeer belangrijk om op transparante wijze met haar klanten te communiceren. Daarom zorgen we voor precieze verslagen over de interventies die in jouw gebouw plaatsvonden.

Een tevreden klant, daar streven we naar bij OkDo Building Maintenance

OkDo Building Maintenance meet de tevredenheid van haar klanten op permanente wijze. Deze analyse geeft ons de mogelijkheid om de kwaliteit onze diensten voortdurend te verbeteren. We stellen vast dat onze klanten tevreden zijn over :

 • de kwaliteit van de ter plaatse uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden;
 • de reactiviteit van het bedrijf wat betreft de aanvragen die het ontvangt,
 • de betrouwbaarheid van de verslagen over de uitgevoerde interventies in een collectief gebouw.

Een gratis offerte ?

Wil je graag meer weten over het concept van OkDo Building Maintenance of een gratis prijsofferte ontvangen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op aan de hand van het onderstaande online formulier.